Ode aan Bruno Latour bij NEST Den Haag

Filosofie in Den Haag en tentoonstellingsruimte NEST nodigden voor de avond Ode aan Bruno Latour op 19 november 2020 twee denkers uit om te vertellen over de wijze waarop Latours denken van invloed is op hun werk: Jan van de Venis (advocaat, gespecialiseerd in mensenrechten en duurzame ontwikkeling) en Khadija al Mourabit (studeerde filosofie aan de Universiteit van Amsterdam, gespecialiseerd in Logica. Ze is momenteel werkzaam als beleidsmedewerker bij GroenLinks Amsterdam).

Khadija al Mourabit gaf een lezing in Zaal 3, Jan van de Venis gaf een workshop bij NEST. Halverwege de avond wisselde het publiek van locatie, zodat iedereen zowel de lezing als de workshop kon bijwonen.

Kijk hier voor een terugblik op de avond.

Tijdens deze filosofische avond kon men ook de tentoonstelling A Fair Share of Utopia bezoeken. NEST ontwikkelde deze expositie in samenwerking met CBK Zuidoost, waarbij kunstenaars middels een gedachte-experiment is gevraagd om zich een fundamenteel andere, duurzame en humane organisatie van de samenleving voor te stellen.

Info & tickets

19 november, 20.00 — 21.30 uur

NEST, De Constant Rebecqueplein 20A en 20B, Den Haag

Meer informatie en tickets via: www.filosofieindenhaag.nl