ZEELUCHT — wandeling aan de Noordzee

ZEELUCHT — wandeling aan de Noordzee is een geurkunstwerk, samengesteld door geurontwerper Frank Bloem in opdracht van de Ambassade van de Noordzee. Deze geurcompositie is het resultaat van Bloems meerjarige zeelucht-onderzoek waarvoor hij 40 geuren uit en rond de Noordzee verzamelde. Lees hier meer..

ZEELUCHT —  is een verfrissende, zilte sensatie met de geur van helmgras, zeealsem, duinroos en den. De geoefende neus neemt op de achtergrond een vleugje paardenvijg en een briesje teer waar. Ervaar hoe een waaier aan geuren zich bij elke stap van de strandwandeling verder ontvouwt.

ZEELUCHT — is een uniseks geur en bevat zowel krachtige, weelderige tonen, als een tintelfrisse, elegante bries. Spray deze avontuurlijke, maar draagbare geurbeleving zowel op de huid als in huis. Zo is de ervaring van een frisse strandwandeling – ook tijdens winterse dagen in de stad of in huis – steeds dichtbij.

Met echt Noordzeewater en in stijlvolle verpakking, vormgegeven door Corine Datema.

ZEELUCHT —  is nu te bestellen voor 59,50 € (inclusief btw en exclusief verzendkosten)

Met je aankoop verras je niet alleen jezelf of een vriend met een bijzonder Noordzeegeschenk, je steunt ook het werk van de Ambassade van de Noordzee!

Laat je overtuigen door ons testpanel!

Voor het ZEELUCHT testpanel nodigden we een schrijver, singer songwriter, wetenschapper, filosoof, kunst- en geurhistoricus en radiomaker uit. Lees en beluister hieronder hun bloemrijke reacties!

 

Photo: Nichon Glerum