EDUCATIEVE WORKSHOP A TALE OF A TUB

Onderdeel van de tentoonstelling Trade Winds in the Age of Underwater Currents, tot en met 8 augustus 2021 in A Tale of a Tub.

Hoe voel je je als paling in de gracht? Hoe klinkt de zee voor een garnaal? Zoek het uit en dompel je onder in het leven van een zeedier. Tijdens deze workshop kunnen kinderen zich inleven in het leven en bewegen, het reilen en zeilen van zeedieren. Samen met kunstenaar Theun Karelse en Andrea Koll van A Tale of A Tub onderzoeken ze in een creatieve workshop wat het betekent om onder het zeeoppervlak te leven.

Theun Karelse vertegenwoordigt in deze workshop de Ambassade van de Noordzee. Zijn interesses en experimenten verkennen de randen tussen kunst, ecologie, technologie en archeologie. Theun ziet veldonderzoek als een cruciale manier om contact te maken met de complexiteit van een snel veranderende wereld. Andrea Koll werkt als educatie curator bij A Tale of A Tub en heeft ervaring in het ontwikkelen en begeleiden van workshops binnen het onderwijs en het culturele veld.

INFO & TICKETS#

– Workshop voor kinderen tussen 8 en 12 jaar oud.

– Vrijdag 30 juli, 10:30–12:00

– Gratis deelname, reservering noodzakelijk via deze link.

– Voor vragen kun je contact opnemen met Andrea Koll via andrea@a-tub.org.