Doneer nu voor ons nieuwste boek!

Een frisse vakantieduik of volop aan het werk? Het najaar is in ieder geval nog ver weg, en toch vragen we je aandacht voor het moment dat je in herfstig weer met een boek van ons op de bank kan zitten.

De Ambassade van de Noordzee heeft een bijdrage geleverd aan het op de agenda krijgen van een ecologische politiek waarin de niet-mens een steviger positie krijgt in onze politiek, recht en cultuur. De Noordzee moet over zichzelf kunnen beschikken. Vanuit dat standpunt stond Ambassade sinds de oprichting in 2018 met de voeten in klei, zand en water. Hoe kunnen we in onze politieke, publieke en culturele ruimtes luisteren naar niet-menselijke stemmen?

Onze nieuwste boek Oefeningen voor een waterige politiek biedt ideeën, verhalen, kritiek, experimenten en handvaten van vele makers en denkers over de uitdaging van een ecologische politiek.

De komende maanden werken we aan de afronding zodat jij dus op de bank kan lezen of een bijzonder cadeautje kan geven tijdens de feestdagen. We kunnen jouw steun goed gebruiken, zodat we de kosten van vertaler, drukker en vormgeving kunnen dragen. Als je wilt doneren kan dat via onderstaande blauwe button. Alle kleine beetjes helpen!

Wil je het boek in de voorverkoop bestellen? Dat kan via deze link. Na aanschaf word je ook uitgenodigd voor de boekpresentatie op 17 november 2023 om 17:00 in Amsterdam.

Voor nu wensen we je goede zomermaanden!

Grote groet, team Ambassade